El Junior masculí i femení i el Patí Hoquei masculí ja tenen horari dels partits ajornats

Els tres enfrontaments es van ajornar a causa de la Covid-19


  • Comparteix:

Els clubs santcugatencs ja tenen horari dels partits ajornats / Font: Cugat Mèdia

Els clubs santcugatencs ja tenen horari dels partits ajornats / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí i femení del Junior d'hoquei herba i el Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí ja coneixen la data dels partits ajornats a causa de la Covid-19. El Junior femení s'enfronta amb el RC Polo aquest dijous i el masculí juga al camp del Jolaseta aquest divendres. El Patí Hoquei masculí també viatjarà a Bilbao per enfrontar-se amb el Jolaseta el 20 de desembre.

El Junior femení rebrà al RC Polo aquest dijous a les set de la tarda, en el partit ajornat de la segona jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques necessiten guanyar per apropar-se als dos primers classificats, en un enfrontament directe entre conjunts de la part alta de la taula.

El Junior masculí visitarà al RC Jolaseta aquest divendres a les set de la tarda, en el partit ajornat de la cinquena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres han de sumar els tres punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

El Patí Hoquei Club masculí també viatjarà al País Basc per enfrontar-se al RC Jolaseta el 20 de desembre, en matx ajornat de la tercera jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres volen continuar en les primeres posicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.