El Junior femení goleja i s'aferma a la part alta de la classificació

Les santcugatenques comparteixen lideratge amb el Club de Campo després de golejar (8-1) davant el Jolaseta

El Junior Femení ha golejat (8-1) al Jolaseta en la catorzena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han exhibit el seu bon joc en tot moment i no han deixat cap opció a les visitants. El bon joc ofensiu ha permès a les santcugatenques disposar de fins a quinze penals córners.

El matx ha començat molt favorable per a les blau-i-negres. En el minut 5, les de Sant Cugat han obert el lluminós després que Maialen Garcia aprofités una gran jugada col·laborativa. Les de Marcel Malgosa seguien gaudint de molt bones oportunitats en accions del partit com en penals córners. En el minut 13, la capitana Carlota Petchamé ha anotat el segon gol per a les locals.

En el segon quart, el Junior Femení ha anotat el tercer gol després que Anna Gil assistís a Laia Vidosa perquè pogués marcar a plaer. En el minut 26, Carlota Petchamé ha anotat el segon gol en el seu compte particular. El primer gol de penal córner no ha arribat fins al minut 32, gràcies a Laura Bosch. En la següent jugada, Anna Gil ha anotat el sisè gol i el partit se n'ha anat al descans amb un marcador de 6 a 0.

A la represa, la dinàmica del partit no ha variat molt. Malgrat que les santcugatenques s'han relaxat una mica respecte a la primera part el seu domini en el joc ha estat imparable. En el minut 52, Berta Serrahima ha anotat el setè gol de penal córner.

En el darrer quart, les biscaïnes han pogut marcar el gol de l'honor quan Carlota de Madariaga ha aprofitat una assistència de la seva companya. En els darrers instants de l'enfrontament, Berta Serrahima ha marcat el seu doblet en un penal córner. Finalment, les santcugatenques tornen a guanyar amb un contundent 8 a 1 que les permet ser colíders amb el Club de Campo que té un partit menys.

El tècnic, Marcel Malgosa, s'ha mostrat molt content amb les seves jugadores, sobretot per "l'efectivitat de cara a porteria en jugada". A més, admet que venien "força cansades de la doble jornada".

Les de Marcel Malgosa són colíders de la classificació amb el Club de Campo, les madrilenyes tenen un partit menys. La propera jornada, les blau-i-negres visitaran el camp de la Reial Societat.