El Junior femení cerca la vuitena final de lliga, però abans haurà de superar el Polo

Les blau-i-negres s'enfronten amb les barcelonines aquest dissabte a les 13 h a les semifinals a Terrassa


  • Comparteix:

El Junior cerca una nova final / Foto: Cugat Mèdia

El Junior cerca una nova final / Foto: Cugat Mèdia

El Junior femení afronta les semifinals pel títol de lliga aquest dissabte a les 13 h davant el Polo a l'estadi federatiu de Terrassa. Els dos equips cerquen la final en un duel que es preveu molt igualat entre santcugatenques, segones de la lliga regular, i barcelonines, terceres. El Polo és el botxí d'aquesta temporada després de guanyar el Campionat de Catalunya davant les santcugatenques i assolir un empat i un triomf durant la lliga regular. L'altra semifinal enfronta el Club de Campo, primer classificat i vigent campió, davant l'Egara, quart classificat.

Els números que presenten els dos equips aquesta temporada són força similars. El Junior ha sumat 51 punts a la lliga amb 15 triomfs, 3 empats i 4 desfetes mentre que el Polo ha assolit 48 punts amb un bagatge de 16 triomfs, 3 empats i 3 derrotes.

El primer precedent de la temporada entre tots dos conjunts va ser a la final del Campionat de Catalunya on les barcelonines van aixecar el títol després de superar al conjunt santcugatenc.

A la lliga regular, triomf barceloní (3-1) a camp barceloní i empat (1-1) a camp santcugatenc. El tècnic del Junior, Guille Carnicer, ressalta que el partit es preveu molt igualat i que "haurem d'estar molt atents als possibles canvis tàctics que puguin preparar".




Guille Carnicer

Serà un partit molt igualat on hem d'estar atents als possibles canvis tàctics que puguin preparar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.