El Patí Hoquei trenca la ratxa de victòries consecutives i cau davant l'Sferic B

El PHCSC ha notat el factor pista en contra i no ha pogut fer res davant un Sferic B amb molt rodatge

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení (PHCSC) perd davant l'Sferic B (5-2) a la 10a jornada de Nacional Catalana. Amb aquesta derrota les santcugatenques han trencat la seva ratxa de victòries, tot i mantenir el lideratge en solitari de la competició amb 27 punts.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ja sap què és perdre a Nacional Catalana. Les santcugatenques han començat dominant el partit, malgrat no mostrar tot el seu potencial. Al minut cinc de partit una assistència de Judit Navarro ha permés Elisenda Gassó marcar el primer gol pel conjunt vermell-i-negre. L'Sferic no ha trigat en reaccionar i, cinc minuts després, Laia ha obert la llauna de l'equip local. Aquest gol ha donat ales a les terrassenques per seguir persistint en el joc ofensiu i, al minut 14, la portera visitant, Rita, ha marcat un gol en pròpia porta. Les locals han fet contraatacs elèctrics i combinacions efectives que han permés que Laia tornés a anotar el segon gol de l'Sferic. El PHCSC ha jugat cohibit davant el joc ofensiu i defensiu de les rivals i les santcugatenques ho han tingut difícil per arribar a l'àrea de les terrassenques.

Al segon període l'Sferic ha enviat un xut al travesser, perdonant així el tercer gol. Després d'una sèrie de decisions polèmiques en què l'entrenador Robert Rué s'ha vist involucrat, l'àrbitre ha expulsat durant quatre minuts dues jugadores del PHCSC. Durant aquests instants ha arribat el tercer gol de l'Sferic, on Meritxell ha pogut marcar sense dificultats. Maria Rosa Tamburini s'ha incorporat a la pista i les vermell-i-negres han començat a acostar-se a la porteria rival. Les santcugatenques han enviat una pilota al travesser i, a falta d'un minut pel final del partit, Judit Navarro ha marcat el segon gol de les visitants. L'Sferic no s'ha conformat amb el resultat i quan mancaven 15 segons pel xiulet final, Regina ha anotat el darrer gol de partit de penal, sentenciant així el matx amb un resultat favorable a l'Sferic (5-2).

El tècnic del PHCSC, Robert Rué, creu que han d'aprendre a jugar a pistes complicades com la de l'Sferic.