El Patí Hoquei espera un miracle per ser a la Copa del Príncep


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol tornar a dalt

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol tornar a dalt

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí visita aquest diumenge a les dotze del migdia la pista del Cerceda amb el somni d'una carambola que els dugui a la Copa del Príncep. Els vermell-i-negres arriben a l'enfrontament en una mala dinàmica de resultats, amb l'obligació de guanyar i esperar que Mataró i Tordera perdin. Els homes de Jordi Raga encadenen quatre partits sense vèncer i aquesta setmana s'enfronten al tercer classificat.

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí va començar la temporada com un coet i aspirant a liderar la Primera Divisió. Els resultats acompanyaven fins el desembre, quan van sumar la segona derrota de la temporada. A partir d'aleshores, tres derrotes i un empat que els han situat a la sisena posició de Primera Divisió quan només manca una jornada per definir els quatre primers equips, que seran els que disputin la Copa del Príncep. El Patí Hoquei només seria quart classificat si venç en aquest complicat compromís a Galícia i hi ha dos resultats, pel cap baix, sorprenents. El Mataró i el Tordera, quart i cinquè, haurien de perdre a casa contra el 10è, Raspeig, i 11è, Oviedo, respectivament. Amb tot, el tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, analitza el moment del seu equip i afirma que pot millorar.

Jordi Raga

Més aviat és un tema psicològic. Començar a dalt i perdre dos o tres partits, ara ens costa tornar a la línia bona. Si l'equip està convençut tornarem a anar lluitant.


L'enfrontament entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Cerceda es disputa aquest diumenge a les 12 del migdia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.