El 5è Special Hockey arriba per seguir integrant a través de l'esport


  • Comparteix:

L'Special Hockey arriba un altre any a les instal·lacions del Junior FC

L'Special Hockey arriba un altre any a les instal·lacions del Junior FC

Les instal·lacions del Junior FC acolliran aquest diumenge la 5a edició del Torneig Special Hockey, un campionat que mostra el valor de l'esport com a eina d'integració per persones amb discapacitat. Enguany el campionat, organitzat per la Fundació Catalònia, comptarà amb un total d'11 conjunts, dels quals quatre compten amb el suport del club santcugatenc. L'esdeveniment donarà el tret de sortida a dos quarts d'onze del matí.

Competició, per dir-ho d'alguna manera. I és que el més important al 5è Torneig Special Hockey passa per la integració a través de l'esport, un element indissoluble de la pràctica esportiva. En aquest cas, la de l'hoquei herba, i el Junior com a protagonista. El CET Sant Martí, l'Àrea Maresme A, l'Àrea Maresme B i l'Aspasur, els quatre conjunts del Grup Catalònia que participen en aquesta edició, compten amb el suport de l'entitat blau-i-negra.

A dos quarts d'onze s'iniciarà l'esdeveniment amb un escalfament conjunt dels equips, i a les dues de la tarda es posarà la cirereta amb l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.