Londres acull la tercera fase de la Lliga Mundial d'hoquei que disputa Espanya


  • Comparteix:

La selecció espanyola jugarà en el grup B la tercera fase de la Lliga Mundial

La selecció espanyola jugarà en el grup B la tercera fase de la Lliga Mundial

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba disputarà la tercera fase de la Lliga Mundial a Londres del 22 al 30 de juny. Espanya, que ha quedat enquadrada en el grup B, s'enfrontarà a Austràlia, Sud-àfrica i Anglaterra. Després que Maria Romagosa hagi estat l'única jugadora del Junior en la segona fase, per aquesta cita, el seleccionador, Adrian Lock, podria comptar amb les blau-i-negres Andrea Feu i Andrea Puig, que no van poder jugar per motius personals, i amb Cristina Guinea, que no va disputar la segona fase per decisió tècnica.

Londres i Rotterdam han estat designades les dues seus en què es disputarà la tercera fase de la Lliga Mundial. La selecció espanyola, que fa uns dies va superar la segona fase a València, es jugarà el bitllet per al Mundial d'Holanda, que es juga el 2014, a la capital anglesa. A cada seu, es reuniran vuit equips, quatre que venen de superar la segona fase i els altres quatre per la seva posició en la classificació mundial. Les d'Adrian Lock s'enfrontaran contra els combinat d'Anglaterra, Sud-àfrica i Austràlia en el grup B. Per tant, eviten en la lligueta a un dels favorits com és l'Argentina, que es troba en el grup A, amb la Xina, els Estats Units i Itàlia.

A Rotterdam, la competició es disputarà del 13 al 23 de juny. El grup A està format per Holanda, Corea, Japó i Xile mentre que al B s'enfrontaran Nova Zelanda, Alemanya, Índia i Bèlgica.

Les seleccions que disputaran el Mundial d'Holanda són, a més de l'amfitriona, les cinc campiones de cada continent i les altres sis places seran per aquelles seleccions que millor classificació obtinguin en la tercera fase de la Lliga Mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.