Dos gols dels germans Aguarón i un de Carrara donen la victòria al Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí (PHSC) guanya (5-3) a Raspeig a la 15a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs no han certificat la victòria fins al darrer moment tot i anar guanyant còmodament en alguns moments del partit. El visitant Jaume Arche ha mantingut viu el Raspeig amb fent els tres gols del seu equip. Marco i Pablo Aguarón han fet dos gols cadascun i l'altre ha estat obra Brandon Carrara.

Els santcugatencs han encetat el matx amb un gol de Pablo Aguarón que ha fet justícia al domini inicial dels vermell-i-negres. El seu germà, Marco, ha fet dos més abans d'arribar al descans, el segon d'ells amb una gran maniobra que ha culminat de manera excel·lent. Però els visitants han retallat distàncies amb un gol de Jaume Arche.

En el segon temps, el guió ha estat el mateix amb un Patí Hoquei dominador i el Raspeig que esperava darrera per retallar amb un alguna genialitat del seu millor jugador, Jaume Arche. Brandon Carrara ha fet el quart que semblava que sentenciava el partit, però el Raspeig s'ha estirat i ha tingut els seus millors moments amb un gran Jaume Arche que n'ha fet dos més. Amb emoció s'ha arribat al final fins que Pablo Aguarón ha fet el gol de la tranquil·litat que donava els dos punts a un Patí Hoquei Sant Cugat que continua 7è amb 22 punts.

El tècnic del Patí Hoquei, Albert Zanón, creu que el més important de la victòria és mostrar que s'han recuperat de la derrota de la setmana passada.

Albert Zanón

És important no allargar ratxes negatives i ho hem aconseguit. Després d'una derrota és important aixecar el cap i ho hem fet.

La competició s'atura fins el 6 d'abril, quan els santcugatencs visitaran la pista de l'Areces.