El Junior segueix mostrant el seu potencial en el Campionat de Catalunya

El Junior masculí segueix sumant els seus partits oficials per victòries després de superar (3-0) el CD Terrassa a la segona jornada del Campionat de Catalunya. Els blau-i-negres han dominat durant el primer temps i han aconseguit ràpidament l'avantatge de tres gols. En el segon període els terrassencs han millorat el seu joc, però el marcador no s'ha tornat a moure.

El Junior ha dominat el partit des de la xiulada inicial, però els visitants han donat el primer ensurt en una jugada clara de gol. Als vuit minuts de joc el rebot d'un penal còrner ha dut a un penal que s'ha encarregat de transformar Guillermo Garcia per estrenar el marcador. Tan sols un minut més tard una bona jugada de Garcia l'ha rematat a gol Ferran Saborit després d'una gran passada del primer. El CD Terrassa ha pogut escurçar distàncies en el minut 23, però ha fallat el penal còrner i quan s'arribava al descans Marc Serrahima ha recuperat una pilota en atac per fer el tercer gol.

A la represa, el Junior ha començat disposant d'ocasions, però poc a poc el CD Terrassa ha anat millorant el seu joc i ha disposat de dos penals còrner que entre Mauri Carrió i la defensa han pogut treure's el perill de sobre. Els locals podien haver fet el quart si no els haguessin anulat un gol en el minut 63, la contra dels terrassencs es podia haver convertit en el gol de l'honor i en l'últim instant el pal ha evitat el quart gol dels blau-i-negres.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca el primer temps que ha fet el seu equip.

Jorge Dabanch

La veritat és que ha estat un bon partit i un bon resultat. Hem treballat molt i em quedo amb la primera meitat.

El Campionat de Catalunya ara s'atura fins el desembre i la setmana vinent comença la Divisió d'Honor amb el RS Tennis com a primer rival del Junior a l'estadi Lluís Serrahima.