El Patí Hoquei femení suma un punt en el seu desplaçament a Girona


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei ha sumat un punt a la pista del Girona

L'equip femení del Patí Hoquei ha sumat un punt a la pista del Girona

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení empata a la pista del Girona (1-1) a la 14a jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques s'han avançat mitjançant Ariadna Masmitja, però les gironines han igualat abans d'arribar al descans. Les vermell-i-negres han estat desencertades en els metres finals i aquest fet les ha privat del triomf final.

L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, ha lamentat la falta de punteria del seu equip sobretot en els primers minuts de joc. Les santcugatenques han tingut ocasions clares de gol, però no les han convertit. Tot i aquest fet, Ariadna Masmitja ha avançat el conjunt vermell-i-negre, però al final del primer temps les locals han empatat el matx. A la represa, les santcugatenques han dominat el joc, però sense punteria final. Final i repartiment de punts. Pep Mateo creu que el poc encert de cara a porteria ha estat clau per no aconseguir la victòria.

Joan Sancho

Estic content dels 10 primers minuts i de gairebé tota la segona part.


Després d'aquesta jornada les vermell-i-negres continuen a mitja taula i tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran l'Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.