El Patí Hoquei torna de Nantes amb un 5è i un 6è lloc


  • Comparteix:

Pep Mateo amb l'infantil B i l'aleví A a Nantes / foto: Xavier Cacho

Pep Mateo amb l'infantil B i l'aleví A a Nantes / foto: Xavier Cacho

Els conjunts aleví A i infantil B del Patí Hoquei Club Sant Cugat finalitzen en 5a i 6a posició respectivament a l'edició 20a Torneig Internacional de Nantes. L'aleví ha tancat la seva participació amb una derrota, un empat i una victòria, mentre que els infantils B han guanyat un partit, han empatat un altre i n'han perdut dos.

L'aleví A ha guanyat el partit pel 5è i 6è lloc clarament davant l'Arenys de Mar (7-1). Anteriorment, un empat a quatre (4-4) davant el Saint Omer francès i una derrota en el primer partit (6-4) contra el Merignac també francès.

Els infantils han patit dues contundents derrotes en els dos primers partits. Contra el Darmstadt alemany (11-1) i el Quevert francès (10-0). En el tercer partit han superat l'amfitrió, el Narh francès (2-1) i en el partit pel 5è i 6è lloc han empatat a dos (2-2) davant el Jonquerenc català, perdent a la pròrroga per un gol d'or. El conjunt santcugatenc ha obtingut el premi al Joc Net.

Tots dos equips han estat dirigits per Pep Mateo, entrenador del sènior femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.