El Junior masculí ha empatat (2-2) contra el Tenis amb un doblet de Gonzalo Merino

El Junior es manté vuitè després del punt sumat a Santander

Al Junior li resten tres partits per acabar la fase regular. / Foto: Cugat Mèdia

El Junior masculí ha empatat (2-2) contra el RS Tennis a la jornada 20 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els homes d'Oriol Torras han sigut superiors al llarg del partit, però no han pogut passar de l'empat. Els santcugatencs continuen a la mitja taula a falta de tres jornades per acabar la fase regular.

El Tennis s'ha avançat al minut 15 mitjançant un gol d'Ignacio Rodríguez després que el Junior perdés la pilota en una sortida des del darrere. Al minut 33 els santcugatencs s'han reposat i han empatat el partit amb un gol de Gonzalo Merino. Però, quan el Junior millor estava jugant Ladislao Gencarelli ha tornat a avançar als locals en un contraatac al minut 41. Al minut 66 Gonzalo Merino ha culminat un doblet i ha empatat el partit mitjançant un penal-córner. Els santcugatencs han disposat d'algunes ocasions al final, però no les han aconseguit materialitzar.

L'entrenador del Junior, Oriol Torras, valora positivament el partit del seu conjunt: 'Estic content de l'equip, no ha aconseguit materialitzar les oportunitats, però ha tingut un bon rendiment a les àrees".

En el pròxim partit, els homes d'Oriol Torras s'enfrontaran al Línia 22 en el partit ajornat de la jornada 18. L'enfrontament es disputarà aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, i on els jugadors de Torras buscaran certificar matemàticament la permanència. Els dos últims rivals dels santcugatencs seran l'SPV Complutense madrileny, a casa, i el RC Polo barceloní, fora.

audioTorras

"Contents pel partit que hem fet, hem arribat a provocar fins a set, vuit penals i a nosaltres només ens n'han xiulat un en contra i hem tingut un bon rendiment a les àrees, però no les hem arribat a materialitzar".