A un pas de la final


  • Comparteix:

El Junior femení guanya el Club de Campo per 2 gols a 1 i està a un partit de disputar la final del títol de lliga. Les santcugatenques remunten un 0 a 1 advers i acaben imposant-se amb una defensa molt ferma.

Primer triomf pel Junior femení a les semifinals del títol. Les santcugatenques han plantejat el partit com el darrer que van jugar davant el Club de Campo. Primer marquen les madrilenyes. Seguidament les d'Adrian Lock remunten amb gols de Saskia Muller i Jeniffer Plass. A partir d'aquí, ordre defensiu de les santcugatenques impecable i triomf final. Al final del partit el tècnic anglès del Junior, Adrian Lock, ha valorat de manera positiva el triomf.

Adrian Lock

Estic content amb l'efectivitat del meu equip i amb el triomf


Per la seva banda, el tècnic argentí del Club de Campo, Eduardo Piedimonte, s'ha queixat de la falta d'intensitat de les seves jugadores.

Eduardo Piedimonte

Ens ha faltat molta intensitat i s'ha notat en excès que venim de jugar la Copa d'Europa


Després d'aquesta victòria, el Junior posa l'1 a 0 a l'eliminatòria i tindrà la primera oportunitat de passar a la final aquest dissabte vinent al camp del Club de Campo. Si les santcugatenques perdessin encara tindrien una darrera oportunitat diumenge també a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.