Desaprofiten dos gols d'avantatge


  • Comparteix:

Un jugador del Vallès intenta portar perill

Un jugador del Vallès intenta portar perill

El conjunt masculí del Junior ha deixat escapar un partit que dominava clarament fins l'últim període. Els blau-i-negres han tingut fins a dos gols d'avantatge respecte el Vallès Esportiu, que ha aconseguit la remuntada en un final molt intens (2-3). Amb aquest resultat, els santcugatencs sumen una victòria i una derrota al Campionat de Catalunya.

Primera derrota al Campionat de Catalunya contra un Vallès Esportiu que ha jugat les seves cartes i mai s'ha rendit. Un gol de Marc Forner als últims segons del primer quart ha reflectit el domini local en el marcador. Durants el segon i el tercer període el Vallès ha intentat empatar el partit, creant algunes ocasions de gol i desaprofitant un penal córner. Quan faltaven cinc minuts per finalitzar el tercer quart, 'Miqui' ha fet el segon gol gràcies al primer penal córner a favor. Però a l'última jugada, els visitants han retallat distàncies de la mateixa manera, amb un gol des de la cantonada. Aquest gol ha donat aire al Vallès, que ha sortit a l'últim temps disposat a treure un resultat positiu. El segon gol de penal córner els ha servit per empatar el matx. En una bona jugada, a menys de cinc minuts pel final, els rivals han aconseguit el gol del triomf que significa la primera derrota en aquesta competicó del Junior. El tècnic blau-i-negre, Fede González, creu que els hi ha faltat experiència, però afirma que estan treballant bé.

Fede González

Hem jugat bé els tres primers quarts. Hem notat la falta d'experiència ja que molts jugadors han pujat del juvenil. Ha faltat maduresa dins del camp.



El proper cap de setmana afronten una jornada doble davant dos rivals complicats, el CD Terrassa i l'actual campió, l'Atlètic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.