Empat sense gols en el debut d'Andrea Puig i Júlia Menéndez al Quatre Nacions d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez a les seves files, inicia el torneig Quatre Nacions amb un empat sense gols davant Bèlgica (0-0). El combinat estatal ha gaudit de dos penals córner per fer-se amb la victòria, però el conjunt belga ha tret la pilota a la línia de gol en les dues ocasions. Les jugadores de Salva Induráin disputen la segona jornada contra els Etats Units aquest dimecres a les quatre de la tarda a Terrassa.

La primera jornada del Quatre Nacions ha deixat l'empat de Puig, Menéndez i les seves companyes davant Bèlgica i el triomf per la mínima dels Estats Units contra Anglaterra (3-2) en el partit inaugural. El Quatre Nacions és l'última prova abans de disputar el Preolímpic. Per al seleccionador, Salva Induráin, aquesta competició és la darrera abans de decidir la llista de jugadores definitiva, que farà pública aquest dissabte.

El combinat estatal es veurà les cares contra els Estats Units en la segona jornada aquest dimecres a les quatre de la tarda a Terrasa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.