El primer equip femení del Solideo-Patí Hoquei comença a perfilar-se per a la nova temporada

Les santcugatenques incoporen una portera, però tenen tres baixes a la plantilla


  • Comparteix:

El PatíHoquei Sant Cugat femení ja perfila la nova plantilla / Foto: Cugat Mèdia

El PatíHoquei Sant Cugat femení ja perfila la nova plantilla / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat comença a perfilar-se de cara a la nova temporada a Ok Lliga, màxima categoria estatal. El tècnic, Beto Borregán, compleix la cinquena temporada al capdavant de l'equip. Dana Antón, que marxa al Voltregà i Aida Antón i Cristina Elié, que es retiren, són les tres baixes per al nou curs. La portera Júlia Baldrich, procedent del Vilanova, és la primera incorporació. Les jugadores Alba Ambrós, Txell Gimeno, Irache Condal, 'Cheta', Andrea Massons, Anna Martín, Maria Just i Laura Porta ja han confrmat les seves renovacions.

Aquest curs l'equip vol aspirar a títols. "L'objectiu és classificar-nos, a veure si podem, per a la Copa de la Reina i, perquè no, un objectiu més elevat, intentar entrar al play-off pel títol. És un objectiu molt elevat, volem ser ambiciosos", afirma Raimon Casas, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat. La pretemporada de l'equip començarà a l'agost i ara esperen saber quan serà l'inici de l'Ok Lliga.





Raimon Casas

L'objectiu és classificar-nos, a veure si podem, a la Copa de la Reina i, perquè no, un objectiu més elevat és intentar entrar al play-off del títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.