La santcugatenca Alba Costa, campiona d'Espanya sub-15 d'hoquei patins amb Catalunya

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat també ha entrat en la convocatòria de la selecció espanyola sub15


  • Comparteix:

Costa ha participat en el triomf de Catalunya (2-0) contra Madrid en la final disputada aquest cap de setmana / Foto: Cugat Mèdia

Costa ha participat en el triomf de Catalunya (2-0) contra Madrid en la final disputada aquest cap de setmana / Foto: Cugat Mèdia

La jugadora del Solideo Patí Hoquei Sant Cugat Alba Costa s'ha proclamat campiona d'Espanya d'hoquei patins amb la selecció catalana sub-15. Costa ha participat en el triomf de les catalanes (2-0) en la final disputada, aquest capa de setmana, davant la selecció madrilenya.

A més de superar Madrid, el conjunt català, participant de la cita que va tenir lloc a Jerez de los Caballeros, ha finalitzat el campionat sense cedir en cap dels partits disputats contra Galícia, Andalusia, Euskadi i Astúries. La jugadora santcugatenca tancarà la temporada participant en la convocatòria de la selecció espanyola sub-15, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès del 9 al 15 de juliol.


Alba Costa

Aquest campionat amb Catalunya ha estat una magnífica oportunitat per conèixer millor les meves companyes. Puc dir que he complert un dels meus somnis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.