Campiones!!!

El Junior revalida el títol de campió de Catalunya en vèncer per 4 gols a 3 el CD Terrassa en un partit molt travat. Les noies dirigides per Joan Vidal preparen ara l'Estatal d'hoquei sala que es disputa d'aquí a dues setmanes.

Les blau-i-negres eren conscients de la importància que tenia dominar en tot moment el joc i no deixar que les terrassenques fossin les que portessin la iniciativa. En els deu minuts primers de joc s'han marcat quatre gols. La blau-i-negre Jennifer Plass ha obert el marcador al minut quatre, tres minuts després, el CD Terrassa ha empatat el resultat. Un minut després, la santcugatenca Júlia Menéndez ha aconseguit el segon gol pel Junior, distància que no ha durat massa, doncs les de Terrassa han pogut marcar el segon gol. Resultat amb el que s'ha arribat al descans, 2 a 2.

A la represa, el joc ha seguit bastant travat i igualat entre els dos conjunts. El CD Terrassa s'ha avançat al marcador per una errada defensiva del conjunt santcugatenc. Minuts després però, gràcies a dos penals corner transformats per Maria Romagosa, les noies dirigides per Joan Vidal han marcat el tercer i el quart gol, que els ha donat la victòria.
El tècnic del Junior, Joan Vidal, explica com ha anat el partit.

Joan Vidal

No ha anat amb el guió que nosaltres havíem plantejat. El partit ha estat lent i travat, però estem molt contents.

D'aquesta manera el Junior revalida el títol de Campió de Catalunya. Ara, tenen dues setmanes per preparar l'Estatal, que es disputarà d'aquí a dues setmanes.