Entrenaments a Menorca


  • Comparteix:

És la tercera edició del campus del Club Karate Sant Cugat a Menorca

És la tercera edició del campus del Club Karate Sant Cugat a Menorca

El Club Karate Sant Cugat es desplaça a Menorca per celebrar un campus de kata i kumite des de divendres i fins dilluns. Uns vint karatekes santcugatencs faran entrenaments conjunts amb diferents equips de l'illa.

És la tercera edició del campus del Club Karate Sant Cugat a Menorca i, en aquesta ocasió, han doblat el número de participants. L'expedició comptarà amb uns deu karatekes joves (infantil, juvenil i cadet) i deu adults que segurament conviuran i intercanviaran coneixements amb un equip de Maó i dos de Ciutadella. A més d'entrenar, els karatekes també tindran temps per fer turisme i activitats aquàtiques. Segons el director tècnic de l'escola de Karate, Salvador Álvarez, els campus com aquest ajuden a potenciar el nivell del club.

Salvador Álvarez

Podem entrenar més hores i això ajuda a potenciar el nivell del club.



D'altra banda, el cap de setmana passat el Club Karate Sant Cugat va celebrar un curs d'arbitratge al CAR de Sant Cugat per obtenir el títol oficial convalidat per la Federació Catalana de Karate. Als entrenaments hi van participar trenta àrbitres, amb la col·laboració de trenta competidors, que disputaran les proves finals al Campionat de Catalunya del 7 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.