El CKSC, present al Torneig de Karate Eduardo Cifuentes


  • Comparteix:

Participants dels combats amb disfresses

Participants dels combats amb disfresses

El Club Karate Sant Cugat trepitja el podi en la segona cita de la temporada. El 12è Memorial Eduardo Cifuentes, celebrat a l'Hospitalet dissabte passat, ha comptat amb més de 550 participants, dels quals 10 són de l'entitat santcugatenca.

Eli Álvarez, tercera en Kata júnior femení, Albert Staromiejski, quart en Kata juvenil masculí, i Jonathan McClellan, que va caure a les rondes finals de Kumite cadet masculí, són els tres lluitadors del Club Karate Sant Cugat millor classificats en aquest torneig celebrat en memòria d'Eduardo Cifuentes.

Els altres participants locals, Ignasi Barniol, Roc Jané, Felix Masson, Marcelo Yocupoma, Albert Escofet i Victor Celdran, no han pogut passar a segona ronda, en un torneig que ha comptat amb la presència de karatekes d'alt nivell provinents dels millors clubs de l'Estat.

Paral·lelament a la competició i aprofitant la coincidència de dates amb la festa de la castanyada, la 12a edició del Memorial Eduardo Cifuentes ha acabat amb una divertida exhibició de combats amb disfresses relacionades amb el món dels videojocs, en la qual han participat el Club Karate Sant Cugat i el Club Jui-Jitsu Sant Cugat.

La propera cita del Club Karate Sant Cugat és aquest cap de setmana. Com ja és habitual l'entitat santcugatenca estarà present a la Festa de la Tardor amb una exhibició, un taller de karate i un tast de menjar vegetarià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.