Dues medalles d'or per a un Staromiejski implacable


  • Comparteix:

Albert Staromiejski

Albert Staromiejski

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski ha aconseguit dues medalles d'or al Campionat Provincial de Lleida. Staromiejski, cinturó negre infantil i integrant del Club Karate Sant Cugat, s'ha imposat amb solvència en les modalitats de kata i kumite, disputades aquest diumenge.

El de Sant Cugat s'ha penjat la medalla d'or de kata sense problemes, passant les tres rondes amb autoritat. En kumite també ha estat intractable, passant les quatre rondes i aconseguint un 6-0 a la final.

Aquests dos ors se sumen al palmarès d'una temporada espectacular d'Staromiejski: quart en kumite al Campionat del Món de Karate Goju Ryu, segon al Torneig Social de Terrassa, primer en kata i tercer en kumite al Campionat de Catalunya, campió en kata al 15è Torneig de Karate de Sant Sadurní, segon en kata al Torneig Ciutat de Sant Cugat, primer en kata i kumite al Campionat de Catalunya Goju Ryu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.