Tecnificació i esbarjo en el casal d'estiu del CKSC


  • Comparteix:

Imatge del cartel del Casal d'Estiu del CKSC

Imatge del cartel del Casal d'Estiu del CKSC

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) ha tancat el casal d'estiu amb la participació d'uns 30 alumnes per setmana. El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, creu que és una activitat que serveix perquè la gent conegui l'entitat i que enguany la presència de participants de fora del club ha estat baixa.

El casal ha tingut lloc a la Sala d'Arts Marcials tot i que s'han practicat activitats complementàries d'esbarjo com sortides o piscina. La finalitat principal ha estat la tecnificació del karate de la trentena de participants que han pres part en aquest casal, dedicat a edats compreses entre set i catorze anys.

El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez creu que l'activitat ha funcionat bé i que ha servit perquè els participants millorin la tècnica i continuïn enganxats a aquest esport.

Salvador Alvarez

Els participants s'enganxen a l'esport i crec que els nens que han fet el casal continuaran practicant karate la propera temporada.




Álvarez també creu que la poca publicitat que han pogut fer sobre el casal no ha permès la presència de més gent de fora del club.

Salvador Alvarez

No vam poder fer publicitat del casal i encara així ho hem pogut tirar endavant i hem tingut una bona participació.







Un cop acabat el casal la propera activitat marcada en el calendari del CKSC és el campus que tindrà lloc el cap de setmana a Campllong.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.