El Club Karate Sant Cugat aconsegueix cinc medalles al campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Campionat de Catalunya s'ha celebrat a Sabadell

El Campionat de Catalunya s'ha celebrat a Sabadell

Cinc medalles és el balanç que s'emporta el Club Karate de Sant Cugat en el Campionat de Catalunya celebrat a Sabadell. Malgrat haver aconseguit cinc podis i una quarta posició, el director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, lamenta no haver assolit cap primera plaça que els permetés un pas directe a la màxima competició estatal.

El Club Karate Sant Cugat ha aconseguit cinc dels sis possibles podis en el campionat de Catalunya. A la categoria de cadet, Víctor Cerdrán ha assolit la tercera posició mentre que Hernán Espinosa ha perdut en la repesca situant-se quart. Albert Staromiesjski ha estat desqualificat en la modalitat de Kumite, però ha finalitzat en segona posició en Kata. A l'apartat júnior, Jonathan McClellan i Laura Tarazona han assolit la segona i tercera plaça respectivament. Pel que fa a la categoria sub-21, Marcelo Yacupoma ha aconseguit la tercera posició.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez està satisfet dels resultats, però creu que no es pot considerar un èxit complet.

Salvador Álvarez

El resultat és extraordinari però ens hagués agradat assolir primeres places.





El campionat d'Espanya tindrà lloc a Tarragona al desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.