Staromiejski i McClellan, convocats amb Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Els karateques del Club Karate Sant Cugat (CKSC) Albert Staromiejski i Jonathan McClellan han estat cridats pel combinat nacional per participar en el torneig Intercomunitari de Saragossa que es disputa aquest dissabte. Staromiejski participarà en categoria cadet mentre que McClellan ho farà en en categoria júnior.

Catalunya tindrà representació del CKSC amb Albert Staromiejski i Jonathan McClellan en el torneig Intercomunitari de Saragossa. Amb aquesta convocatòria el club santcugatenc repeteix la fita de l'any passat i espera que els seus dos karateques obtinguin un bon resultat. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, es mostra satisfet amb la convocatòria de McClellan i Staromiejski.

Salvador Álvarez

És una extraordinaria notícia. És un objectiu que el club s'havia marcat. Ens va molt bé tenir representació del club a la selecció.


Després del torneig d'aquest dissabte a Saragossa, hi haurà un altre torneig de comunitats a València i després es disputarà l'Estatal en categoria cadet, júnior i sub 21. Cites en què el CKSC espera continuar tenint presència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.