McClellan i Staromiejski participen a l'Estatal amb la catalana


  • Comparteix:

Albert Staromiejski en una imatge d'arxiu

Albert Staromiejski en una imatge d'arxiu

Els karateques Albert Staromiejski i Jonathan McClellan disputaran l'Estatal amb la selecció catalana aquest cap de setmana a Tarragona. Staromiejski participarà en categoria cadet i en modalitat de kata, mentre que McClellan ho farà en kumite, en categoria júnior.

Tots dos karateques santcugatencs participen per segona vegada en aquest campionat a nivell estatal i arriben amb opcions d'aconseguir pujar al podi en les dues categories amb la seva selecció, la cadet i la júnior. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que arribar al podi seria un gran èxit per als karateques.

Salvador Àlvarez

L'objectiu és anar superant rondes. El somni seria aconseguir algun podi.




El campionat tindrà lloc al poliesportiu El Serrallo de la capital tarragonina i a més de les competicions de cadet i júnior, també es disputarà la categoria sub21, sense presència de cap representant del Club Karate Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.