El Club Karate Sant Cugat comença l'any amb una assemblea de socis positiva i amb poques novetats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La direcció tècnica del Club Karate Sant Cugat valora positivament l'assemblea de socis del Club Karate Sant Cugat celebrada aquest dilluns a la sala blava del pav3 de la rambla del Celler. De cara l'any que ve, el pressupost del club augmentarà lleugerament, igual que la quota dels socis.

El Club Karate Sant Cugat comença el 2012 amb una assemblea de socis per resumir el curs anterior i per plantejar la temporada que tot just s'inicia. Els socis de l'entitat van aprovar la totalitat dels quatre punts proposats en l'odre del dia de l'assemblea feta aquest dilluns a la Sala Blava del pav3 de la rambla del Celler. Tant la memòria de les activitats realitzades el 2011 com la liquidació dels comptes de la temporada han estat els punts aprovats respecte el curs anterior. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, explica les novetats de cara a l'any 2012

Salvador Álvarez

El pressupost puja una miqueta i s'ha aprovat també la participació al Consell Municipal d'Esports.



A més de les mesures que comenta Álvarez, es va aprovar l'augment de la quota anual de socis a 310 i 360 euros per a socis infantils i adults respectivament. El mestre sensei del club assegura que l'increment era necessari tenint en compte que les activitats del club han augmentat i s'han de fer front a les despeses de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.