Yacupoma debuta al Campionat de Catalunya absolut de karate


  • Comparteix:

Yacupoma serà el representant santcugatenc

Yacupoma serà el representant santcugatenc

Marcelo Yacupoma serà el representant el Club Karate Sant Cugat en el Campionat de Catalunya absolut que es disputa aquest dissabte al Complex Esportiu de Montornès. Yacupoma participarà per primera vegada en aquesta competició sènior, ja que encara és sub-21.

El Club Karate Sant Cugat tornarà a estar representat a la màxima competició nacional després de dos anys. Marcelo Yacupoma serà l'únic karateca del club santcugatenc que competirà. Ho farà en la modalitat de kumite de menys de 75 quilograms. Tot i ser sub-21 i debutar en aquest campionat, el director tècnic de l'entitat, Salvador Álvarez, creu que Yacupoma podria estar entre els quatre millors.

Salvador Álvarez

Ell és sub-21, va quedar tercer de Catalunya. Podria estar entre els quatre primers. Qui sap si donarà la sorpresa.



D'altra banda, el Club Karate Sant Cugat tindrà cinc representants en el Campionat de Catalunya aleví, infantil i juvenil que es disputa el primer dissabte de febrer a Berga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.