Tres esportistes del Club Karate Sant Cugat seran en els entrenaments de preselecció pel campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Tres atletes del Club Karate Sant Cugat participaran en els entrenaments de preselecció que la Federació catalana de karate ha convocat al Centre d'Alt Rendiment (CAR). La trobada d'aquest dissabte servirà per escollir els esportistes que competiran en el campionat d'Espanya. Segons el director del club santcugatenc, Salvador Álvarez, Christian Espinosa és qui té més opcions.

Jael Garcia en categoria aleví, Isaac Clavis i Christian Espinosa en juvenil han estat convocats pels entrenaments de preselecció que tindran lloc al CAR aquest dissabte. Els tres atletes, que van aconseguir podi en el campionat de Catalunya, competiran amb prop d'un centenar d'esportistes per fer-se amb una plaça pel campionat d'Espanya.

El director del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, creu que el subcampió de Catalunya en categoria juvenil, Christian Espinosa té opcions de ser escollit.

Salvador Alvarez

Christian porta uns mesos entrenant a la Federació amb bons resultats. Crec que el portaran al campionat perquè agafi rodatge.



El Club Karate Sant Cugat té una altra cita aquest diumenge a la Universitat de Barcelona. Una vintena d'esportistes participaran en el curs que el reconegut mestre japonès, Kai Kuniyuki, farà a la ciutat comptal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.