Paula Ramírez, medalla de plata amb el combinat espanyol de natació artística al Mundial de Qatar

La Xina ha superat l'equip espanyol, que ha quedat segon per davant de les japoneses


  • Comparteix:

Ramírez, la segona per l'esquerra, ajupida, amb les seves companyes / Foto: Twitter Real Federació Espanyola de Natació

Ramírez, la segona per l'esquerra, ajupida, amb les seves companyes / Foto: Twitter Real Federació Espanyola de Natació

La santcugatenca Paula Ramírez continua recollint medalles després de la gesta històrica de Fukuoka de l'any passat. La nedadora ha assolit aquest dimarts la plata en la prova tècnica amb el combinat espanyol al Mundial de Natació que s'està disputant fins al 18 de febrer a Doha (Qatar). La gran puntuació de l'equip espanyol (275,89 punts) només s'ha vist superada per la de la campiona actual, la Xina, entrenada per la catalana Anna Tarrés. Les japoneses han quedat terceres.

Amb aquesta segona posició, Ramírez i les seves compatriotes aplanen el camí per obtenir una plaça als desitjats Jocs Olímpics de París d'aquest estiu. De moment, les de Mayuko Fujiki treuen pit d'aquest triomf amb una coreografia a ritme de la cançó 'Mambo' de la banda sonora de 'West Side Story'.

Un musical de renom per a una exhibició que les catapulta després de la cinquena posició en la prova acrobàtica, on Ramírez i companyia van sumar 219,93 punts, de nou amb les xineses al capdavant, seguides d'Ucraïna, Estats Units i Canadà. L'exhibició d'aquest dimarts a la rutina tècnica ha elevat la santcugatenca i les seves companyes després que la ronda preliminar les situés en tercer lloc.

Ara, concentració i fermesa de cara a aquest divendres per desenvolupar la prova lliure. Els cinc millors combinats obtindran plaça per als Jocs de París i, ara per ara, Espanya suma la segona puntuació, a falta de la rutina d'aquest divendres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.