2009 blaugrana


  • Comparteix:

7a edició del calendari de la Penya Mil·leni

7a edició del calendari de la Penya Mil·leni

La Penya Mil·leni de Sant Cugat presenta aquest dilluns el calendari FCB Mil·leni 2009. En aquesta edició, els protagonistes són l'Agrupació de Veterans del Barça, que commemoren els seus 50 anys com a col·lectiu.

La presentació anirà a càrrec de Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació Barça Veterans, Jaume Guixà, president de la Penya FCB Mil·leni i Jaume Soberqués, catedràtic d'història. Durant l'acte es farà un breu repàs pels 50 anys oficials de l'agrupació i es projectaran les dotze làmines del calendari, on es pot apreciar la trajectòria dels Veterans del Barça en diferents moments de la seva història. El president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, valora el calendari dins el bon moment actual que viu el barcelonisme.

Jaume Guixà

Fa set anys que es fa el calendari. El barcelonista està acostumat a viure-les de tots els colors.


El calendari, d'edició limitada, es reparteix exclusivament a les penyes blaugranes i als mitjans de comunicació, però en aquesta ocasió, i de forma excepcional, tots els membres de l'Agrupació de Veterans en rebran un exemplar a casa. En total es calcula, doncs, que s'hauran repartit uns 1.800 calendaris.

L'acte de presentació tindrà lloc dilluns, a les set de la tarda (19.00h), a la seu de l'Agrupació Barça Veterans que es troba a les instal·lacions del FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.