Èxit participatiu en el torneig social del CP Sant Cugat

L'alta participació marca l'edició d'enguany del torneig social del Club Petanca Sant Cugat celebrat el passat cap de setmana. Tot i que només es van apuntar 22 tripletes a la competició, l'assistència massiva dels socis per presenciar la competició fan que aquesta hagi estat una de les edicions més exitoses del torneig.

Al voltant del 60% dels socis del Club Petanca Sant Cugat van apropar-se el passat cap de setmana a les instal·lacions del club per presenciar l'edició número 31 del torneig social. Al final, 22 tripletes mixtes van participar en la competició que es va disputar entre dissabte i diumenge. La portaveu del Club Petanca Sant Cugat, Flora Santiso, es mostra satisfeta per l'alta participació de tots els socis.

Flora Santiso

Millor que l'any passat. Molts socis es van apropar, tant per assistir a l'esmorzar com per presenciar la competició.

La tripleta guanyadora de la general va ser la formada per Arturo Camuñas, Esteban Bosch i Francisco Manzanares. Per altra banda, els guanyadors de la consolació van ser José Hernández, Ramon Campos i Rafael Marino. En quant a l'organització, Santiso apunta que va ser un èxit, tot i que per a l'edició de l'any que ve espera que s'apuntin a jugar més socis.

A veure si l'any que ve s'apunten a jugar més socis, sobretot gent gran.

El pròxim esdeveniment que organitzarà el club serà el 1r Torneig femení Ciutat de Sant Cugat, que es disputarà el 4 de juny i comptarà amb la participació de 16 clubs.