La secció de rítmica del CMSC dóna la benvinguda al nadal amb el festival


  • Comparteix:

Més de dues centes gimnastes del Club Muntanyenc Sant Cugat acomiaden l'any amb el festival de Nadal al PAV-3. La presència de la gimnasta de la selecció catalana, Marina Fernandez, i de l'equip júnior, vuitè a l'estatal, són les actuacions més destacades.

El festival de nadal de la secció de rítmica del Club Munatenyenc Sant Cugat va tornar a ser un èxit. Des de les sis de la tarda el PAV-3 va quedar ple d'espectadors que es van apropar a veure el treball de les gimnastes. Més de dues-centes nenes van protagonitzar les 15 actuacions que van donar la benvinguda al Nadal. Marta Capellera, una de les responsables de la secció, explica que aquest ha estat el millor festival que ha vist.

Marta Capelleres

El festival de nadal d'aquest any ha estat un èxit , es va veure molt treballat i maco. Per mi va ser el millor festival que he vist.


Els moments estelars van arribar amb l'actuació de la gimnasta de la selecció catalana Marina Fernández, i amb l'exhibició del conjunt júnior, que acaba de tornar de Pamplona, on ha aconseguit la vuitena posició al Campionat d'Espanya de conjunts.

D'altra banda, el conjunt júnior està a l'espera de saber si serà seleccionat per disputar el Campionat de Juventut que organitzen les federacions de cada autonomia. El campionat és com un estatal, però l'organització va a càrrec de cada federació. Serà la federació catalana qui decidirà quin conjunt disputarà el campionat que està previst pel mes de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.