Bàrbara Pla i la selecció espanyola lluitaràn per la novena plaça en el Mundial


  • Comparteix:

Imatge del partit Espanya-Samoa de dissabte / Font: Ferugby.es

Imatge del partit Espanya-Samoa de dissabte / Font: Ferugby.es

La selecció espanyola de rugbi, amb la santcugatenca Bàrbara Pla a les seves files, lluitarà pel novè lloc al Mundial de París. Pla i les seves companyes s'enfrontaran aquest dimecres a un quart de cinc de la tarda a Kazakhstan. Tot i tancar la fase de grups amb una victòria (41-5) contra Samoa, el combinat estatal ha quedat fora de la lluita pel cinquè lloc pel gol average favorable a Gal·les.

La diferència de punts ha impedit la selecció espanyola millorar la seva classificació respecte de l'últim Mundial. De lluitar per la cinquena plaça ha passat a jugar per la novena i tot per la diferència de punts amb la selecció gal·lesa.

Gal·les ha impedit que les espanyoles optin a estar entre les cinc millors seleccions just en l'última jugada del partit que les enfrontava a Sud-àfrica. La victòria sumada al bonus ofensiu els ha permès trencar l'empat amb el combinat espanyol i relegar-les a la lluita per la novena plaça.

En l'última participació espanyola en un mundial, Canadà 2006, l'equip estatal es va classificar novè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.