Andrés Martínez serà el nou entrenador del sènior B del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Martínez ja entrena amb el seu nou equip a la Guinardera

Martínez ja entrena amb el seu nou equip a la Guinardera

El Rugby Sant Cugat s'ha fet amb els serveis del tècnic de Sant Boi Andrés Martínez per dirigir el sènior B a Divisió d'Honor Catalana. El nou entrenador, que treballarà perquè els màxims jugadors puguin fer el salt al primer equip, es marca com a objectiu acabar la temporada entre els cinc primers de la recent creada categoria.

Andrés Martínez arriba de la Santboiana on ha fet tota la seva carrera com a jugador i, més breument, com a entrenador del sub 21 que la temporada passada va ser campió d'Espanya. Amb 18 anys va debutar al primer equip a Divisió d'Honor amb qui ha guanyat quatre lligues i dues Copes Ibèriques. Ha estat campió d'Espanya juvenil, va participar en el campionat del món júnior i ha estat internacional amb l'estatal de rugbi 7. Un palmarès que no ha passat desapercebut per al CRSC, que ha decidit portar-lo a Sant Cugat.

Martínez assegura que a banda de l'interès mostrat pel club santcugatenc també l'ha convençut el projecte.

Andrés Martínez

El que m'ha convençut és el projecte tan engrescador. És un club que té moltes ganes de pujar i millorar el nivell.


El segon equip del CRSC, que la temporada passada militava a Primera Catalana, va acabar el curs en segon lloc. Ara, amb la reestructuració de categories on la competitivitat serà més alta amb la participació d'exequips de Primera Nacional, el nou entrenador es marca com a repte la cinquena plaça.

Andrés Martínez

M'agradaria quedar entre els cinc primers i que pugin el màxim de jugadors al primer equip.


El sènior B del Rugby Sant Cugat manté una base sòlida de la temporada passada i recupera quatre o cinc jugadors que han estat un o dos anys en blanc a causa de lesions de llarga durada. L'equip d'Andrés Martínez està preparant la nova campanya amb el primer equip i des de dilluns passat s'entrena a la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.