Daniel Reyes deixa la disciplina del Rugby Sant Cugat després de 14 anys


  • Comparteix:

Daniel Reyes en una imatge de la temporada passada contra el Portuense

Daniel Reyes en una imatge de la temporada passada contra el Portuense

El jugador uruguaià del Rugby Sant Cugat Daniel Reyes 'Daniele' abandonarà la disciplina santcugatenca perquè marxa a viure a Austràlia. Daniele, de 30 anys, és un dels més veterans de l'equip amb 14 anys al club i, a més, un jugador polivalent, habitual a la posició d'ala i també d'arrière.

Daniel Reyes va arribar al Club Rugby Sant Cugat ara fa 14 anys. El jugador uruguaià va començar a la categoria cadet, passant per juvenil, fins arribar al primer equip. Daniele ha viscut les alegries dels ascensos a Primera i a Divisió d'Honor B, a més de totes les promocions. És un jugador molt ràpid i que aporta seguretat defensiva a l'equip i que es desenvolupa principalment a les posicions d'ala i també d'arrière.

El seu tècnic, Leo Pereira, destaca les seves principals qualitats i la gran pèrdua per a l'equip santcugatenc.

Leo Pereira

És un dels jugadors més complets a tres quarts, molt ràpid i bon defensor. No era titular indiscutible, però sempre em donava opció de rotació.


El partit d'aquest cap de setmana contra el RC L'Hospitalet serà el darrer de Daniel Reyes abans de marxar a Austràlia durant els propers set mesos. El club santcugatenc no té previst incorporar cap jugador per cobrir la seva marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.