El Rugby Sant Cugat sua de valent per superar un bon RC L'Hospitalet

El Rugby Sant Cugat pateix per superar (26-23) el RC L'Hospitalet a la quarta jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, amb fins a set baixes de jugadors habituals, no han pogut trencar el matx en cap moment malgrat endur-se la victòria amb bonus i sumar la quarta de la temporada, que els manté líders del grup.

El bon partit del RC L'Hospitalet, sumat a un Rugby Sant Cugat amb moltes baixes, ha donat lloc a un partit igualat sense un clar dominador i que semblava que en els darrers instants podia caure de banda visitant. Un Hospitalet molt atrevit i amb una linia de tres quarts molt potent no ha deixat al conjunt de Leo Pereira fer el seu joc habitual. A més, el tècnic argentí del Club Rugby Sant Cugat ha hagut de moure peces per cobrir baixes i el joc de l'equip s'ha ressentit. En el primer temps les marques han arribat de joc posicional i els santcugatencs s'han anat al descans amb avantatge (19-12).

En el segon temps, els visitants s'han apropat gràcies als xuts a pals i el marcador ha estat amb mínims avantatges per als santcugatencs, que han agafat aire amb una marca de César O'Campo. Però els riberencs no han baixat els braços i sempre han estat dins el partit, posant l'ai al cor als aficionats santcugatencs que s'han apropat a la Guinardera.

Al final, victòria patida d'un Rugby Sant Cugat que malgrat les baixes compta els partits per victòries, com comenta el seu tècnic, Leo Pereira.

Leo Pereira

Hem fet un ple de victòries i tres amb bonus i el que vegi la classificació ha de veure que estem molt forts. Si tirem endavant els partits ja em dono per satisfet.

La setmana vinent, els santcugatencs visiten el camp de les Abelles.