El Rugby Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats al Químics Rugby


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat espera refer-se

El Rugby Sant Cugat espera refer-se

El Club Rugby Sant Cugat vol oblidar l'ensopegada del cap de setmana passat contra el La Vila en un partit d'una dificultat completament oposada. Si la jornada anterior els de Leo Pereira es veien les cares amb el líder, aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda visiten el camp de l'últim classificat, el Químics. L'objectiu santcugatenc és recuperar-se de la primera derrota del curs.

Els de Sant Cugat han aprofitat els errors i les reflexions extretes del partit contra el La Vila per treballar amb més concentració i motivació. Precisament una dosi de motivació necessitaran aquest cap de setmana tenint en compte que es veuen les cares amb un recent ascendit i un equip, el Químics, que ha perdut tots els partits que ha disputat.

Amb un sentit defensiu del joc pel fluix treball que poden dur a terme amb la pilota a les mans, els barcelonins s'enfrontaran a un Rugby Sant Cugat que vol donar minuts als seus homes menys habituals per seguir amb el creixement col·lectiu de la plantilla. El tècnic de l'equip, Leo Pereira, creu que és més complicat motivar-se en cites com aquesta.

Leo Pereira

Quan jugues contra l'últim classificat, sempre és més difícil que el jugador tingui la mateixa motivació. És un partit molt bo per poder donar minuts a gent que no pot jugar sovint.


Pereira continua tenint en les lesions un malson ja que a la llista de baixes, entre les quals hi ha homes clau, se'ls afegeix el d'una de les incorporacions aquest d'estiu, el taloner Alejandro Goljanek. Guillem Ibáñez, del segon equip, debutarà a Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.