La santcugatenca Bàrbara Pla disputa el Preolímpic de rugbi a 7


  • Comparteix:

Bárbara Pla, a per un bitllet per a Rio / Font: Ferugby.es

Bárbara Pla, a per un bitllet per a Rio / Font: Ferugby.es

La santcugatenca Bàrbara Pla disputa aquest cap de setmana a Dublin el Preolímpic de rugbi a 7 per als Jocs de Rio amb la selecció espanyola. El combinat estatal parteix com un dels conjunts favorits a endur-se l'última plaça per a ser a la cita olímpica, èxit que reuniria Pla amb el seu germà Pol, que el cap de setmana passat va aconseguir el passaport per als Jocs amb la selecció masculina.

El primer pas per a la selecció espanyola serà accedir a una de les dues places per ser als quarts de final d'aquest Preolímpic, el que implica acabar en primer o segon lloc del grup B. Els rivals en aquest primer grup seran Tuníssia, Veneçuela i Mèxic, amb la selecció veneçolana com a opositor més fort. Un cop superi aquesta ronda, Rússia i Irlanda seran els principals esculls per obtenir el triomf en el Preolímpic i el bitllet per a Rio.

La santcugatenca que forma part d'aquest combinat estatal, Bàrbara Pla, reconeix en declaracions a Cugat.cat que el rival més fort és Rússia.

Bàrbara Pla

No serà fàcil, però tenim opcions de classificar-nos. El màxim rival que tindrem serà Rússia. Creiem que si ho fem tot bé tenim moltes opcions.


La primera fase començarà quan passin sis minuts de les dotze del migdia de dissabte, en un enfrontament contra Tuníssia. Durant la mateixa tarda de dissabte la selecció estatal es veurà les cares amb Veneçuela, a tres minuts per a un quart de quatre de la tarda, i amb Mèxic, quan passin tres minuts d'un quart de set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.