El Rugby Sant Cugat guanya sense brillantor en el complicat camp del CAU València


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat suma una nova victòria / Foto: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat suma una nova victòria / Foto: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat guanya (9-15) el CAU València a l'onzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han remuntat el partit en el segon temps i es mantenen segons amb 44 punts, un més que les Abelles, que aquest cap de setmana han guanyat també sense bonus davant la UE Santboiana B.

El primer temps ha tingut clar accent local, i els valencians han marxat al descans amb domini en el marcador fruit de dos cops de càstig (6-0). En el segon temps, els santcugatencs han millorat, han començat a guanyar melès i en defensa s'han mostrat més expeditius. Daniele Reyes, amb una marca de càstig, ha donat la victòria a un Rugby Sant Cugat que no ha mostrat l'alegria en el joc de la setmana passada, però que s'ha imposat en un dels camps més complicats del grup.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que la clau ha estat la millora en el segon temps.

Arturo Trenzano

A la primera part, no hem jugat a res. A la segona, hem millorat en defensa i en dues jugades puntuals hem fet dues marques que han estat decisives.


La setmana que ve els santcugatencs tornen a jugar com a visitants en un altre escenari difícil, el feu del el Tecnidex València, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.