El Rugby Sant Cugat espera mantenir-se segon en la visita al camp del Tecnidex València


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat visita de nou València / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat visita de nou València / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat encara una visita complicada, aquesta dissabte a les cinc de la tarda al camp del Tecnidex València, en partit corresponent a la dotzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs sumen tres victòries consecutives i s'han consolidat a la segona posició de la classificació, un lloc que esperen mantenir després del partit davant els valencians, el primer de la segona volta.

Després de superar l'ensopegada de dues derrotes seguides contra els dos principals rivals per ser a la fase d'ascens, CR La Vila i CP Les Abelles, el Rugby Sant Cugat s'ha refet i ha superat CUR Múrcia, BUC i CAU València. Aquesta última victòria va ser el cap de setmana passat i a domicili, un repte similar al d'aquest dissabte davant un Tecnidex que és sisè.

Els valencians han acabat la primera volta amb un balanç de cinc victòries i sis derrotes. En el partit inaugural del curs van caure a la Guinardera (24-15), en l'estrena de Trenzano al capdavant de l'equip de Sant Cugat. Trenzano i els seus homes esperen retenir la segona posició a la taula, que amenaça el CP Les Abelles a només un punt. Els tres primers classificat disputen aquest cap de setmana els seus compromisos com a visitants, en la jornada que tanca l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.