El Rugby Sant Cugat cau contra pronòstic a casa contra la UE Santboiana B


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es veu sorprès (24-27) per l'avantpenúltim classificat del grup B de Divisió d'Honor B, la UE Santboiana B, a la tretzena jornada de competició. Els santcugatencs han fallat en l'aspecte defensiu en un partit molt obert amb alternatives en el marcador i que els visitants s'han emportat en un final molt ajustat.

Amb les baixes d'homes importants com Nico Gómez i Iñaki Berasategi, els santcugatencs han rebut la visita d'una Santboiana B que fins el dia d'avui era avantpenúltima a la classificació. Els visitants han començat manant amb una marca ràpida d'Ignacio Rozengwaig i la posterior transformació de Rodrigo Gómez. Als locals els ha costat entrar en el partit però han retallat distàncies amb un xut a pals obra de Carlos Trenzano, el jugador que s'ha encarregat d'aquestes jugades per l'absència de Berasategui, i que ho ha fet amb un 100% d'encert.

Ara bé, els visitants han continuat amb arribades a la línia de marca i Mikel Garcia ha fet cinc punts més per als de Sant Boi. Amb 3 a 12 en el marcador, els santcugatencs han despertat i han aconseguit capgirar la dinàmica del matx amb dues marques, de César O'Campo i Jorge Ortíz, i les transformacions d'un inspirat Trenzano. Abans d'arribar al descans, els santboians han anotat de nou amb una marca de Julen Lafraya, per arribar al descans amb empat a 17.

La falta d'encert dels visitants en el xut a pals ha mantingut vius els santcugatencs, que, encertats en atac, han vist com les errades defensives els han passat factura. A la represa, els de Sant Boi han posat terra per mig amb dues marques de Sergi Longán i Cristian Gómez. Amb 10 punts per sota en el marcador, la remuntada es preveia complicada, però els d'Arturo Trenzano han donat emoció al matx amb una marca de Daniele Reyes que deixava l'empat a només tres punts i la victòria a una marca que no ha arribat.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que el seu equip no ha estat a l'alçada en les fases de contacte.

Arturo Trenzano

En moltes fases del joc hem merescut la victòria, però en la de contacte, que és la principal, no hem estat a l'alçada i per tant hem perdut.


La derrota, amb un punt de bonus defensiu, fa caure els santcugatencs a la tercera posició amb 45 punts, a tres del segon, el CP Les Abelles. La setmana que ve, els d'Arturo Trenzano tenen una complicada sortida al camp del quart classificat, l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.