El planter guanya protagonisme al primer equip del Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

El primer equip del Rugby Sant Cugat ha fet una clara aposta pel planter

El primer equip del Rugby Sant Cugat ha fet una clara aposta pel planter

Una vintena de jugadors del planter formaran part de la plantilla del primer equip del Club Rugby Sant Cugat. La majoria d'aquests nois pertanyen a la fornada que ha guanyat els Campionats de Catalunya i d'Espanya sub 14, sub 16 i sub 18. El tècnic, Luis Soares, creu que aquests joves jugadors necessitaran un període d'adaptació a la nova categoria. Soares també creu que l'equip necessita reforços amb experiència per ser més competitius.

El Club Rugby Sant Cugat 2017-2018 ja treballa des de fa algunes setmanes per iniciar la lliga amb bon peu. Luis Soares s'estrena a la banqueta després de substituir Arturo Trenzano i amb un repte ambiciós, jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor. L'equip ha incorporat una vintena de jugadors de les categories inferiors que ja han demostrat la seva qualitat després de proclamar-se campions estatals de base. Soares destaca la qualitat d'aquests joves que són la base de la plantilla actual.

Luis Soares

S'ha de reforçar alguna posició, però l'aposta és la gent del planter.


El club també treballa per reforçar algunes posicions específiques amb jugadors amb més experiència. Els santcugatencs juguen aquest dissabte el darrer amistós de pretemporada davant el Barcelona Enginyers a les quatre de la tarda a la ZEM de la Guinardera. El debut a la lliga serà dissabte de la setmana que ve amb la visita de l'Hospitalet, rival que lluitarà per tornar a jugar la promoció d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.