L'Ajuntament reconeix els èxits esportius en una temporada històrica del Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Ajuntament reconeix els èxits de la base del Club Rugby Sant Cugat en l'àmbit esportiu i també en el formatiu en una temporada històrica de l'entitat. El club santcugatenc ha certificat un triplet històric amb els campionats de Catalunya sub 14, sub 16 i sub 18, a més d'endur-se tres Tornejos Melé en les mateixes categories i dos campionats d'Espanya, sub 16 i sub 18. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'esports, Eloi Rovira, han encapçalat l'acte que ha comptat amb la presència del president del club, Mauri Benito, i dels equips guanyadors i les seves famílies.

El Rugby Sant Cugat ha ofert aquest divendres a l'Ajuntament la multitud de títols conquerits per la base en una temporada que ha fet història en la trajectòria del club. Fins a vuit copes s'han emportat a Sant Cugat per certificar la bona feina de l'entitat, no només esportiva, sinó també en la formació dels més petits. Amb el triplet del Campionat de Catalunya a la butxaca, en categories sub 14, 16 i 18, a més del triomf en competició estatal dels sub 16 i 18, es reforça el discurs del club que assegura que vol ser un equip formatiu per tal de nodrir-se de la base en un futur. El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, es mostra molt satisfet amb els èxits esportius d'aquesta temporada.

Mauri Benito

Molt content de la temporada que hem fet. El club està creixent molt.


L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el regidor d'esports, Eloi Rovira, han reconegut els èxits del club durant l'acte. A més dels parlaments de l'Ajuntament, també han tingut la paraula el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, i els tres capitans dels equips vencedors. El club santcugatenc també ha volgut reconèixer el suport de l'Ajuntament i ha regalat una samarreta del club per a Conesa i Rovira a més de dues ampolles de cava. L'alcaldessa ha lloat el paper de l'OMET de cara a les relacions entre els diferents clubs esportius i les escoles.

Mercè Conesa

Hem de pensar en un projecte com l'OMET de cara a l'etapa escolar per relacionar les escoles amb els clubs


L'acte ha finalitzat amb parlaments d'alguns dels jugadors així com també de l'entrenador de l'equip sub 16, Jordi Justícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.