Un Rugby Sant Cugat molt sòlid en defensa supera el Tecnidex València per sumar el segon triomf seguit


  • Comparteix:

Imatge del partit a la Guinardera

Imatge del partit a la Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat supera (12-8) el Tecnidex València a la vuitena jornada del grup B de la Segona Divisió B. Els de Luis Soares han estat molt encertats en defensa i pràcticament no han concedit ocasions als rivals però han tingut dificultats per acabar les jugades i la falta d'encert en els metres finals s'ha traduït en un marcador ajustat. Els santcugatencs ocupen la quarta plaça de la classificació amb 25 punts.

El Rugby Sant Cugat ha estat superior al rival en una primera meitat en què el Tecnidex quasi bé no ha generat perill. Tot i no estar del tot fins en la definició, els santcugatencs han demostrat un alt nivell defensiu i els valencians ho han tingut molt difícil per generar perill. Fruit d'aquesta superioritat els santcugatencs han marxat al descans amb avantatge per 7 a 0.

A la represa els visitants han fet els primers punts a través d'un cop de càstig. De totes maneres, una marca de Mario Serrano ha esvaït les opcions de remuntar del Tecnidex. Ja a les acaballes del partit, Maxwell Dryvers ha fet una marca per l'equip visitant però només ha servit per maquillar el resultat. El tècnic santcugatenc, Luis Soares, destaca que aquest triomf els ajudarà a recuperar sensacions en l'aspecte anímic.

Luis Soares

Anímicament ens va molt bé. Els nois estan entrenant bé i aquesta victòria ens va bé per recuperar sensacions i lesionats.


D'aquí a dues setmanes els santcugatencs visiten el camp del BUC València, el penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.