El Club Rugby Sant Cugat vol consolidar la seva reacció davant un rival directe, el Tatami valencià


  • Comparteix:

Els santcugatencs han guanyat set partits i n'han perdut vuit

Els santcugatencs han guanyat set partits i n'han perdut vuit

El Club Rugby Sant Cugat busca el tercer triomf consecutiu aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el Tatami, el cinquè classificat al grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs volen consolidar la seva reacció després d'una mala ratxa i seguir escalant posicions a la taula. L'equip de Luis Soares ocupa el setè lloc amb 37 punts, dos menys que el seu rival.

El Rugby Sant Cugat ha fet un cop de volant després de tocar fons amb una ratxa negativa de cinc derrotes consecutives. Els de Soares han despertat del malson i han agafat aire amb dues victòries balsàmiques per fugir de la zona perillosa de la classificació. L'equip vol seguir fent mèrits davant un rival directe, el Tatami.

Els valencians són a només dos punts de diferència respecte els santcugatencs i un triomf serviria per posar terra de per mig amb un dels seus perseguidors. El Tatami ha guanyat set partits aquesta temporada i n'ha perdut nou. En el partit de la primera volta els santcugatencs van encaixar una contundent derrota per 48 a 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.