El millor rugbi estatal de base es reuneix a Sant Cugat amb el Campionat d'Espanya sub 18


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat aspira a tot / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat aspira a tot / Font: Rugby Sant Cugat

Sant Cugat aplega durant aquest cap de setmana les principals promeses del rugbi estatal amb el Campionat d'Espanya sub 18, que es disputarà a la Guinardera durant els matins de dissabte i diumenge. L'equip local, dirigit per David Mallén, arriba com a vigent campió, principal candidat a reeditar el títol i recent proclamat campió de Catalunya. Set equips l'acompanyaran en dos grups per definir el millor conjunt cadet de l'Estat espanyol.

El tècnic del Rugby Sant Cugat considera que el seu és el grup més dur: l'acompanyaran El Salvador, el CR València i el Liceo Francés, i només si queda en primera posició jugarà la final davant el primer classificat de l'altre grup. Un grup que estarà format pel Cisneros de Madrid, el Ciencias andalús i la UE Santboiana, subcampió català. El format dels partits duraran una mica més de mitja hora, fet que amoïna un David Mallén que, en qualsevol cas, es mostra satisfet de com arriben els seus jugadors.

David Mallén

Estic molt content del comportament dels nanos. Ells estan molt animats i amb moltes ganes, jugar a casa els motiva molt.


L'entitat ha fet grans esforços les últimes setmanes per deixar a punt tota l'organització en el torneig més important de base a nivell estatal, on el Rugby Sant Cugat pot tornar a fer història després d'inaugurar el seu palmarès en aquesta competició l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.