El Rugbi cerca en l'atreviment les seves opcions per pujar a la divisió d'honor


  • Comparteix:

Les jugadores del CR Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Font: cugat.cat

Les jugadores del CR Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Font: cugat.cat

El Club Rugby Sant Cugat rep el Múrcia aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, en la segona jornada del grup B de la fase d'ascens a la divisió d'honor femenina. Les santcugatenques, que tot i perdre en el primer duel davant les Abelles van fer un bon partit, necessiten un triomf si volen seguir aspirant a pujar de categoria.

El play-off d'ascens a la divisió d'honor femenina es trasllada a la Guinardera on el Club Rugby Sant Cugat té dues finals en els propers dos caps de setmana si vol seguir aspirant a pujar de categoria. Tot i que el vestidor santcugatenc es pren la fase d'ascens com una "recompensa", com diu el seu tècnic, Albert Casorrán, l'equip vol esgotar totes les opcions. La primera final, contra el Rugby Múrcia que també va perdre el duel inaugural d'aquesta primera fase contra l'Industriales Las Rozas (0-88), a partir de les dotze del migdia d'aquest diumenge.

El conjunt santcugatenc no variarà massa el plantejament del primer partit contra les Abelles, però Cassorán considera que "han de ser més atrevides i alegres en el joc". El tècnic santcugatenc, que admet no tenir massa informació del Múrcia, creu que el seu equip pot treure un bon resultat si fa el seu joc. Amb un triomf, les santcugatenques seguirien vives a falta del darrer duel, contra l'Industriales Las Rozas, del cap de setmana vinent




Albert Casorran

No canviarem perquè el que havíem de fer a València ho vam fer. Però, hem de ser més atrevides i alegres en el joc



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.