Un Rugby Sant Cugat combatiu planta cara però acabant caient davant el Fénix de Saragossa

Els blau-i-negres perden per 10 a 26 contra el campió de la temporada regular passada

Un Rugby Sant Cugat combatiu planta cara al Fénix de Saragossa però acaba caient (10-26) davant el campió de la temporada regular passada. Els de Lewis Williams, que han completat un partit molt exigent a nivell tant físic com defensiu, encadenen la segona derrota consecutiva amb el contrapunt positiu que ja han jugat davant els dos rivals més complicats de la competició. Els santcugatencs repetiran com a locals la setmana que ve contra el Poblenou a la tercera jornada del grup B de la Divisió d'Honor B.

Després de la contundent derrota al camp de Les Abelles, el Rugby Sant Cugat s'ha enfrontat aquest dissabte a un conjunt encara més complicat. Tot i la diferència de nivell entre els dos equips, els santcugatencs han aguantat bé la pressió dels rivals durant els primers minuts del partit. No ha estat fins al minut 10 que François Sarthou ha inaugurat el marcador amb un assaig després d'una melé propera a la línia de fons santcugatenca. Posteriorment, l'equip aragonès ha transformat el llançament a pals.

Tot i anar per darrere, el Rugby Sant Cugat no ha abaixat els braços i ha continuat mostrant-se sòlid al camp, evitant el joc ràpid del Fénix. L'eficàcia defensiva dels locals s'ha mantingut fins 20 minuts més tard, quan Liviu Nitoaie ha aconseguit la segona marca saragossana i ha eixamplat la diferència al marcador. Tot i els intents de tots dos equips d'apropar-se a la línia de fons rival, el joc s'ha desenvolupat principalment a la zona central del terreny de joc. Els santcugatencs, però, han posat una marxa més i a les acaballes de la primera meitat Albert Grima ha retallat distàncies amb el primer assaig dels locals.

A la represa, el Rugby Sant Cugat només ha necessitat un minut per tornar a perforar la defensa rival i s'ha situat a només quatre punts de diferència. La resposta del Fénix, però, no ha tardat a arribar, i quatre minuts més tard Agustin Veroli i Gauthier Viriot han tornat a posar terra de per mig. Tot i no aconseguir puntuar més, el Sant Cugat no li ha perdut la cara a tot un campió com el Fénix i ha demostrat la seva capacitat de resistència. Un Fénix que ha aconseguit la darrera marca al minut 67 per posar el definitu 10 a 26.

El jugador del Rugby Sant Cugat Josep Serres ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que l'equip sabia de la dificultat de l'enfrontament contra el Fénix però que ha plantat cara en tot moment. Serres també ha destacat que la plantilla encara es troba en procés de construcció donada l'arribada de molts joves jugadors del planter.