El sub 18 del Rugby Sant Cugat afronta un repte internacional històric

L'equip santcugatenc juga la Copa Ibèrica a Portugal com a vigent campió estatal


  • Comparteix:

Equip sub 18 del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Equip sub 18 del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

L'equip sub 18 del Club Rugby Sant Cugat juga aquest diumenge la final de la Copa Ibèrica a dos quarts d'una del migdia a Portugal davant l'Os Belenenses. Aquesta és la 1a edició de la competició que enfronta els campions d'Espanya i Portugal. El conjunt santcugatenc aspira a guanyar el primer títol europeu de la seva història.

Després de guanyar dos dels últims tres campionats estatals sub 18, el club santcugatenc afronta la final d'un títol europeu. Els dos equips, Os Belenenses i Rugby Sant Cugat, tenen un joc similar, molt ràpid i a la mà. El president del Club Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, ressalta les ganes que té el club d'aixecar aquest títol.

L'expedició santcugatenca presentarà dos equips, l'A jugarà la competició oficial i el B jugarà un amistós abans de la final a dos quarts d'onze. Un Rugby Sant Cugat, que arriba a la cita invicte, a nivell català i que acollirà l'Estatal a la nostra ciutat el 2 i 3 de maig.


Emilio Gutiérrez

És un pas més en aquest projecte de formació i competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.