El Rugby Sant Cugat dona molt bona imatge en la derrota contra el CAU València

Els santcugatencs cauen contra els valencians, líders de la competició, per 9 a 42

Els santcugatencs cauen contra els líders de la lliga / Font: SantCugatCreix

L'equip masculí del Rugby Sant Cugat perd (9-42) contra el CAU València, líder de la competició, a la quarta jornada del Grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han plantat cara en tot moment, però el físic i la velocitat dels rivals els ha permès endur-se el partit amb certa facilitat. Els blau-i-negres no han estat capaços de realitzar cap assaig i els 9 punts han arribat de xuts a pals transformats per Àlex Rodríguez.

El partit ha començat amb una acció molt perillosa per part dels valencians arran d'un contraatac, els santcugatencs han aturat molt bé a Facundo Coronel que era a metres d'anotar el primer assaig per als visitants. En el minut 5 de joc, el CAU València ha anotat el primer assaig del partit i Andrés Martínez ha anotat la transformació posterior deixant un marcador de 0-7.

L'enfrontament ha continuat molt igualat, però la superioritat ofensiva del CAU els ha permès novament anotar un assaig i el xut a pals posterior. Els visitants obrien una bona escletxa amb un 0-14 desfavorable per als santcugatencs.

El Rugby Sant Cugat ha reaccionat mínimament transformant dos xuts a pals mitjançant Àlex Rodríguez. Els santcugatencs se situaven 6-14 en el minut 23 de la primera meitat i plantaven cara a un rival molt dur.

En els últims 6 minuts de la primera part, dos assaigs i dues transformacions executades a la perfecció han permès als valencians agafar un marge suficientment alt per anar còmodament al descans. El lluminós després dels primers 40 minuts ha estat de 6-28.

A la represa, el CAU València ha seguit el ritme de la primera part i als cinc minuts ha realitzat un nou assaig i ha transformat el posterior xut a pals.

Els de Dani Ripol, incapaços de travessar el camp per anotar un assaig, han tornat a sumar tres punts mitjançant un xut a pals d'Àlex Rodríguez. Els darrers minuts del partit han seguit sent molt igualats, però la intensitat i el bon joc ofensiu dels valencians han fet que anotessin un altre cop i el matx acabés amb un marcador final de 9-42.

El tècnic, Dani Ripol, s'ha mostrat "content" i "orgullós" malgrat la derrota, ja que jugant així, els santcugatencs "podran plantar cara als equips grans de la competició".

La competició torna dintre de 15 dies en un nou matx a la Guinardera, on el Rugby Sant Cugat rebrà al CN Poble Nou, penúltim de la classificació.